Mobil: +36-30-9402253 E-mail: flex92@t-online.hu

Ronhill Újdonságok

A Ronhill ismét elhozta a szezon legkiválóbb újdonságait. A tőle megszokott módon, elérhető áron és magas minőségben biztosítja a futók számára a kényelmet és biztonságot. Nézzük meg, melyek a legnépszerűbb darabok Magyarországon és hol tudod őket elérni!

A maximális teljesítményre hangolva

Az igazi szezon a tavasz beköszöntével érkezik meg. A futók kimerészkednek a friss levegőre, hosszabb távokra indulnak, és elkezdik a valódi felkészülést az év maratonjaira, futóversenyeire. A Ronhill minden évben színesíti a termékpalettáját, és a kiegészítők mellett nagy hangsúlyt fektet a ruházat tökéletesítésére. A kényelem mellett a legfőbb szempont mindig a biztonságos futás és a maximális teljesítmény elősegítése.

Rövidnadrágok

A férfi vagy női rövidnadrágok is alapdarabnak számítanak a futók gardróbjában. Még akkor is előszeretettel használják a sportolók, ha nem éppen a legideálisabb időjárási körülmények biztosítottak a viseléséhez. Akár rövid, akár hosszútávú futócéljaink vannak, a nyári melegben nagyon fontos, hogy gondoskodjunk a megfelelő hőleadásról és a nedvesség elvezetéséről. A Ronhill új, 2018-as rövidnadrágjai nagyon népszerűek a kereskedők körében, hiszen a vásárlók előszeretettel viselik ezeket a kényelmes darabokat. A férfi Infinity Marathon Twin Short-ja egy dupla rövidnadrág, amely külső-belső kialakítású. Az alsó, streccs rövidnadrág biztosítja a test vonalának követését, így megakadályozza a kidörzsölést, és megfelelő szellőzést biztosít. A felső rétegen elhelyezett zsebek és hurkok hozzájárulnak a megfelelő tároláshoz, ami a kialakításnak köszönhetően hosszabb távon is zökkenőmentessé teszi a futást.

Sportmelltartó

A nők egyik legfontosabb ruházati kiegészítője. Bármilyen sportnál, de leginkább a futásnál van nagy szerepe a sportmelltartó viselésének. A nem megfelelő sportmelltartó kiválasztása számos problémát tud okozni. Egyrészt, kellemetlenné teheti a futóélményt, másrészt pedig a nem megfelelő alátámasztás miatt egészségügyi panaszokat, fájdalmat is okozhat. Az ideális sportmelltartó minden irányból megfelelő alátámasztást nyújt, mégsem akadályozza meg a szabad mozgást. A Ronhill Momentum termékcsaládba tartozó Run Bra nevű sportmelltartó minden olyan funkciót biztosít, amelyre egy nőnek szüksége van a futás során. A gyártó eleget tett minden fontos higiéniai szempontnak is. Légáteresztő anyagból készült, mégis tökéletes nedvesség felszívódást biztosít az izzasztó nyári hónapokban. A nőknek itt sem kell lemondaniuk a divatról, hiszen több színben is elérhető a sportmelltartó. Mitől még olyan különleges a Run Bra? Cserélhető betétekkel rendelkezik, ezért mindenki a saját alakja és kényelme szerint testre szabhatja. Azoknak is ideális választás, akik nehezen találnak a kényelmüknek megfelelő sportmelltartót.

Kiegészítők

Amellett, hogy egy kis izgalmat csempészel a futóruházatodba a kiegészítőkkel, sokkal kényelmesebbé is teheted azt. Bárhová készülsz futni, a legtöbbször nálad van a telefonod, vagy egy kulcs, aminek elhelyezését nem mindig tudod a ruházaton megoldani. És akkor még nem is vittél magaddal megfelelő mennyiségű folyadékot, ami nagyon fontos, nem csak a nyári hőségben. Ha Te sem szeretsz hátizsákkal futni, de elvárod, hogy minden szükséges felszerelést magaddal tudj vinni, tökéletes választás a Marathon Waist Belt. Ahhoz, hogy a futásoddal kimagasló eredményeket érj el, fontos, hogy gondoskodj a folyamatos folyadékpótlásról, amit ezzel az ultra könnyű övvel könnyedén megvalósíthatsz. 8 darab, 60 ml-es gél, vagy folyadék elhelyezésére van lehetőséged a viselése által. A  zipzárral rendelkező, zárt zsebek mellett biztonságban tudhatod azokat a tárgyakat, amelyeket feltétlenül magadnál kell tartanod.  Van annál rosszabb érzés, amikor felveszed a tempót, jó irányba haladsz, majd egy véletlen „baleset” miatt meg kell állnod és bekötni a cipőfűzőt? Nincs az a sportoló, akit ne érintene rosszul, ha ki kell állnia a versenyből néhány másodperc erejéig. A cipők a legfontosabb eszközei a futásnak, nem véletlen tartja a mondás, hogy a futáshoz nem kell más, csak egy jó cipő és némi akarat. Azonban a cipők sem látják el megfelelően a funkciójukat, ha nincs jól rögzítve a lábon, vagy a nem megfelelő fűző folyamatosan csúszik, kienged. Erre is gondolt a Ronhill, amikor legyártotta a buborékos cipőfűzőit. Egy versenyen induló futónak a komplett felkészülése és nyerési esélyei úsznak el, ha a nem megfelelő cipőfűző miatt többször kényszerül megállni. A buborékos kialakításnak köszönhetően nem engedi szétcsúszni a cipőfűzőt, megfelelő tartást ad a fűzőnek. Ezzel maximálisan elkerülhetők a cipőfűzős manőverek. A futók hamar rájöttek ennek hasznosságára, hiszen egy nagyon népszerű, több színben is elérhető termékről van szó, ami minden futóruházati boltban basic terméknek számít.

A Ronhill ruházat kiváló minőségét a legtöbb futó elismeri, és a termékek egyre népszerűbbek a hazai boltok polcain is. Országszerte már számos ismert sportruházati boltban megtalálhatók a Ronhill termékek.

A Ronhill viszonteladókat itt találod

 

Telephely: 2040 Budaörs, Csata utca 8.

Tel/Fax: +36-23-414699

Mobil: +36-30-9402253

E-mail: flex92@t-online.hu

Adatvédelmi nyilatkozat